Een Self-Storage biedt tijdelijke of permanente opslagruimtes op maat aan zowel particulieren als bedrijven. Goederen worden door u zelf in de opslagruimte geplaatst of er uit gehaald. Elke huurder heeft zijn of haar eigen afsluitbare unit. Self-Storage kenmerkt zich door een bijzonder hoog beveiligingsniveau. Dit omdat het gebouw enkel toegankelijk voor de huurders en elke ruimte apart afsluitbaar is door de huurder van de unit.

Veel gestelde vragen:

Hoe veilig staan mijn spullen?
Het gebouw is 24 uur beveiligd, door een uitgebreid camerasysteem dat alle bewegingen vastlegt. Daarbij is het gebouw 24 uur per dag afgesloten en alleen toegankelijk voor huurders, door middel van een toegangspas. Uw eigen ruimte wordt afgesloten door een hang-of cilinderslot, die u van ons ontvangt tijdens de start van de huurperiode.

Zijn mijn spullen automatisch verzekerd?
NEE uw goederen zijn niet automatisch verzekerd. De goederen/huisraad die in uw unit zijn opgeslagen worden vaak gedekt door uw eigen inboedelverzekering. Neem voor de zekerheid contact op met uw verzekeringsadviseur. U dient u verzekeringsadviseur te laten weten dat uw spullen bij ons opgeslagen staan.

Hoe kan ik laden en lossen?
Onze vestiging heeft een drive-in. U rijdt met uw personen- of bestelauto gewoon naar binnen. Laden en lossen doet u overdekt. Dus droog! Maximale inrij hoogte is 3.5 meter. Daarbij maken de interne transportmiddelen (plateau wagens ed.) het u nog gemakkelijker om de spullen in de unit te plaatsen.

Hoe moet ik betalen?
Bij het afsluiten van het contract betaalt u de eerste maandafhandeling met de pin, of contant. Elke volgende maand wordt geïncasseerd van uw rekening.

Wanneer kan ik bij mijn spullen?
De ruimtes zijn voor huurders 7 dagen per week toegankelijk van 06:00 uur tot 23:00 uur.

Kan ik veranderen van opslagruimte?
Blijkt uw opslagruimte te groot, omdat u bijvoorbeeld spullen heeft weggebracht, of heeft u (al dan niet tijdelijk) juist meer ruimte nodig, dan is het per direct mogelijk om in overleg met ons naar een andere opslagruimte te verhuizen. Hier zitten geen extra kosten aan vast.